Tanzibarn Ny Hjemmeside

Tanzibarn foreningen

Hjemmeside / SEO / Speciel funktionalitet

Tanzibarn er en non-profit dansk forening, og drives af frivillige ildsjæle. Hele 92 % af bidrag til foreningen, går ubeskåret til projekter i den fattige by Usa River i Tanzania. Tanzibarn havde et ønske om et nyt visuelt udtryk og en brugervenlig digital tilstedeværelse.

Et websiteprojekt med en højere mening

Det har været en stor ære at få lov at udvikle en ny digital løsning til Tanzibarn. Missionen var at udvikle en hjemmeside, der var indbydende og let at navigere i. En side der styrker foreningens troværdighed, og tilbyder de besøgene gennemsigtighed omkring økonomi og de bæredygtige projekter. Et fleksibelt design, og en nem administration, gør det let for foreningen at redigere indhold på hjemmesiden, så de handlekraftige historier kan deles med foreningens medlemmer, bidragsydere og sponsorer.  

Besøg Tanzibarn.dk

En skræddersyet og fleksibel løsning 

Hjemmesiden er, som alle vores projekter, udviklet på vores SEO platform på en kerne af det fleksible Umbraco CMS. Det betyder for Tanzibarn at de har erhvervet sig en unik og skræddersyet løsning. Tilpasset deres og ikke mindst målgruppens behov. 

På den nye hjemmeside har vi lagt vægt på at skabe en forbedret integration af betalingsmuligheder ved bidrag og medlemskab. Tanzibarn.dk er samtidig optimeret i forhold til design, indholdsvisning og navigationsstruktur.

Da vores platform ikke er bundet til en Template, betyder det også en fremtidssikret løsning, der let kan udvikle sig med foreningens og målgruppens behov.

Viste du at 75 % af dine besøgene vurderer din virksomheds troværdighed udfra din hjemmeside?

Din hjemmeside kan enten være voldsomt værdiskabende, eller have ingen eller ligefrem negativ værdi, hvis ikke du giver den opmærksomhed den fortjener.

Kontakt os. Det fortryder du ikke.

Ring til os