Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen hjemmeside IPhone og IPad

Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen
Hjemmeside / SEO / Logo / Foto

Merete Bøgh Kristensen er selvstændig ID psykoterapeut i Aalborg. Merete savnede synlighed i Googles organiske resultater. Og ønskede en hjemmeside, som viste nærvær og personlighed til potentielle klienter. Hjemmesiden skulle være brugervenlig, og gøre det nemt for målgruppen at søge hjælp.

Ingen Google succes uden SEO fundament

SEO (søgemaskineoptimering) er en skarp disciplin med mange parametre, men starter med det tekniske fundament. I modsætning til mange andre bureauer, så er dette fundament standard ved alle vores produktioner, og ikke et tilkøb.

Et optimalt teknisk SEO fundament har ikke kun betydning for Google rangering, men i høj grad også betydning for de besøgenes brugeroplevelse. Både besøgene og Google elsker hurtige hjemmesider, og undersøgelser viser at hurtige hjemmesider ”sælger” mere.

Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen hjemmeside Google PageSpeed

Side 1 i Googles organiske søgeresultater

Vi kan ikke garantere Google placeringer, og det kan være en langvarig proces at se resultater. Men allerede få uger efter lanceringen, ligger Meretes nye hjemmeside på side 1 i de organiske søgeresultater ved en søgning på ”psykoterapeut Aalborg” og ”psykoterapi Aalborg”.

Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen hjemmeside IPhone

Fremhæv værdien af dine ydelser

Hjemmesiden skal tydeliggøre den værdi, som Meretes kompetencer kan give målgruppen. Derfor spiller udtalelser fra tidligere og nuværende klienter en central rolle i at skabe tryghed og troværdighed.

For at vise målgruppen nærvær og personlighed, var et af de vigtigste design elementer produktionen af personligt visuelt fotomateriale. Billeder er det første vi ser, inden vi læser, og kan formidle helhedsindtryk og værdi til målgruppen.

Designet er holdt enkelt og luftigt, og lader herved det nye fotomateriale få fuld opmærksomhed.

Besøg hjemmesiden

Quote Left Black

“Dotmore er yderst kompetente, servicemindede og har fuldstændig styr på de tekniske krav til en hjemmeside. Det betyder, at min nye hjemmeside meget hurtigt kom til at ligge højt i googles søgninger - og dermed også hurtigt resulterede nye henvendelser fra klienter. Derudover oplever jeg brugervenligheden på hjemmesiden som utrolig høj. Det er let for mig selv at tilrette eksisterende tekst og billeder samt oprette nye undersider. Jeg giver Dotmore mine bedste anbefalinger.”

Merete Bøgh Kristensen, ID psykoterapeut

Psykoterapeut Merete Bøgh Kristensen fotografering

Skal din hjemmeside overhale konkurrentens?

Vi tilbyder dig gratis SEO gennemgang, og kommer med uforpligtende forslag til forbedringer. Det skal ikke koste dig andet end din tid.

Ring til os