Klinik Meridian hjemmeside flere enheder

Akupunktur Klinik Meridian
Hjemmeside / SEO

Klinik Meridian er indrettet i rolige omgivelser centralt i Aalborg. Klinikken havde et ønske om en webløsning med optimale tekniske betingelser for at nå sin målgruppe på Google. Hjemmesiden skulle samtidig være brugervenlig, enkel og udstråle troværdig. 

Nem og fri redigering af indhold

Indehaver Mila Antonova ønskede en hjemmeside, hvor klinikken selv kunne overtage indholdsredigering fremover. Selvfølgelig med en full-service aftale i hånden med mulighed for at hente support og sparring hos os. Umbraco er kendt for sin danske og brugervenlige administration. Her er det enkelt at tilføje og redigere tekst, video og billeder. Det giver mulighed for dynamisk indhold og løbende tilpasninger til målgruppens søgninger og klinikkens udbud.

Et stilrent og brugervenligt layout

Med udgangspunkt i eksisterende foto- og videomateriale er der valgt opbygning og farvetoner, som giver et stilrent, enkelt og brugervenligt layout. Hjemmesiden er holdt i farver, der repræsenterer farverne i Klinik Meridians eksisterende logo. Ligeledes har vi valgt at anvende ”Nålen” fra logoet, som et tilbagevendende grafisk element på siden. 

Besøg hjemmesiden
Klinik Meridian hjemmeside mobil 1

Teknisk overlegenhed skaber Google resultater

Klinik Meridians tidligere hjemmeside havde været udsat for hackerangreb og led under store tekniske udfordringer. 

Umbraco er et af de mest stabile og sikre systemer. I Umbraco har vi udviklet et stabilt teknisk SEO fundament til Klinik Meridian og dermed optimale betingelser for både Google rangering og brugeroplevelse. 

Det kan være en langsommelig proces at skabe resultater af søgemaskineoptimering, men allerede få uger efter lanceringen lå Klinik Meridians nye hjemmeside på side 1 i Googles organiske resultater på søgninger som "Cupping Aalborg" og "Kosmetisk akupunktur Aalborg". Dette alene udfra teknisk søgemaskineoptimering og hastighedsoptimering. Klinik Meridian leverede selv alt tekstindhold.  

PageSpeed Insights er Google's eget analyse værktøj, og giver tydelig indsigt i sidens hastighedsoptimering. Sidens hastighed er en de vigtigste tekniske rangeringsfaktorer. 

Quote Left Black

Har haft en god og professionel kontakt med både Anne og Thomas. De havde god viden om markedsføring via min hjemmeside, og kom med mange gode input som jeg kan arbejde videre med. Jeg er ubeskrivelig glad for resultatet. Har allerede fået nye kunder, som har fundet mig på Google. Før jeg søgte hjælp hos Dotmore havde jeg selv forsøgt mig med Wordpress. Jeg følte aldrig jeg blev helt færdig med den hjemmeside og den blev efter kort tid totalskadet af et hackerangreb. Administrationen i hjemmesidesystemet er meget overskuelig. Ved min tidligere hjemmeside skulle jeg søge hjælp flere gange. Det her system virker til gengæld meget let og brugbart.

Mila Antonova, Klinik Meridian

Klinik Meridian hjemmeside mockup 2

Din hjemmeside er mere værdiskabende end du tror. Får du det optimale ud af din?

Vi er dødtrætte af hjemmesider der ikke skaber værdi. Hjemmesider som er langsomme, utroværdige og svære at finde rundt i. Det får du ikke hos os.

Kontakt os for en uforpligtende snak, og se hvad du har til gode.

Ring til os