1 Cropped

JA-Innovations
Hjemmeside / SEO / Foto

JA - Innovations udvikler digitaliserede arbejdsgange, som en tiltrængt erstatning for papirarbejdet. De tilbyder virksomheder fleksible og skræddersyede digitale blanketter, der automatiserer arbejdsgange og frigør ressourcer. 

Missionen

En hjemmeside med nærmest ubegrænset fleksibilitet, når det kommer til indholdsredigering. En hjemmeside, der tillader JA-Innovations at oprette nye undersider, nye indholdsmoduler mv. Sideløbende med at indholdet på sitet øges, skal rammer i Umbraco administrationen sikre, at sitet holdes navigationsvenligt og tro mod designet.

Vores mest fleksible website til dato

Måske ikke den største hjemmeside vi har udviklet, men absolut den mest fleksible til dato.

Siden er optimeret til løbende tilføjelse af indhold på alle hjemmesidens sider. Nem tilføjelse af indhold, knapper, undersider etc. JA-innovations har nu mulighed for nemt at redigere og udvide deres hjemmeside sideløbende med ændrede behov, ydelser og produkter.

Besøg hjemmesiden

Et lille indblik i administrationen. Her tilføjer vi Kermit The Frog, som ny medarbejder :-) Prædefinerede felter ud fra JA-innovations behov, og automatiserede processer, gør det let at opdatere indhold der overholder Googles retningslinjer. 

Quote Left Black

"Da Dotmore hjalp os med at oprette vores hjemmeside, fik de meget lidt materiale og tekst leveret fra os. På trods af det, fik de skabt en flot, overskuelig og brugbar hjemmeside for vores firma. Dotmore fik frie hænder med design, og det har gjort siden endnu bedre end vi havde håbet på. Vi er SÅ tilfredse"

Jeanett Frandsen, Administrationschef

Og nej, det var ikke en aprilsnar

Siden blev lanceret d.  1. april 2020, med eksemplariske tekniske SEO parametre. Hvis man ikke selv er udviklingsnørd, så er det svært at forstå, hvor usædvanligt det er med 100 over hele linjen i et Google Chrome audit. Så du må tage vores ord for, at det hører til sjældenheder. For JA-innovations betyder det, en teknisk overlegenhed i forhold til konkurrenterne, forlommer hos Google og optimal brugervenlighed for de besøgene på siden.

Google Pagespeed

Er det nemt at redigere indholdet på din hjemmeside?

Vores platform bygger på en kerne af Umbraco, det mest brugervenlige hjemmesidesystem vi kender. Systemet er, med dets danske administration, kendt som redaktørernes drøm. 

Vi viser dig gerne administrationen i Umbraco. Du vil elske det. 

Ring til os